Synergytrening AS startet i år 2000, den gang under navnet Synergy Systems, Personal Training Studio. Siden den gang har det vært en rekke innslag i media om stedet, treningsformen og treningsopplevelsen. Her har vi samlet en del av dette.

”Slik holder jeg midjen slank” (Elisabeth Andreasson)

En artikkel som forteller om treningen ut fra en kjent persons behov, og som også inneholder noen treningsfaglige elementer. 
Lenke: http://tara.no/trening/styrketrening-som-former-figuren

 

”Bygger kropp på Wall Street-vis”

En artikkel som plukker opp tråden om at her kan du trene og få resultater på kort tid – noe som kan passe for den travle forretningsmann og kvinne. I tillegg refererer artikkelen til at treningsformen skal være særlig populær i New York’s finans- og forretningsmiljøer. 
Lenke: http://www.dn.no/dnaktiv/2010/12/11/bygger-kropp-pa-wall-streetvis

 

”Bratrening tester Synergytrening”

En test av treningsstudioet utført av nettsiden Bratrening.no. Her gis det en kjapp faglig tilbakemelding. 
Lenke: http://bratrening.no/forsiden/tester/354-bratrening-tester-synergy-trening

 

”Prøver ny metode for meg på Synergytrening”

Vibeke Lugg, helse- og treningsblogger, skriver litt om sitt behov for medisinsk orientert trening og hvordan Synergytrening virket for henne. 
Lenke: http://www.vibekesliv.no/2013/08/26/prover-ny-metode-for-meg-pa-synery-trening/

 

Andre lenker:

Hjemmesiden til treningsapparat leverandøren MedX. På hjemmesiden til MedX kan en finne mye godt stoff om styrketrening på vitenskapelig grunnlag. Grunnleggeren av MedX og Nautilus, Arthur Jones, har en godt dokumentert vitenskapelig tilnærming til opptrening av styrke og utholdenhet til både atletiske og helsemessige formål. MedX er treningsutstyr i særklasse utviklet for en slik helhetstenkning. Syergytrening er, oss bekjent, det eneste. 
Lenke: http://www.medxonline.com

 

Hjemmesiden til Synergy Personal Training Studio, Delrey Beach, Florida. Skip Guarniere grunnla i sin tid Synergytrening i Oslo. Her kan man lese om hans grunnleggende filosofi og holdning til det å levere et unikt treningsprodukt med høy effekt på kort tid ut fra en vitenskapelig og medisinsk korrekt tilnærming. 
Lenke: http://synergysystemsdelray.com/contact