fbpx

Kompetanse

Vi har et allsidig team både innenfor slowburn metodikk og medisinsk behandling

Vårt fagteam

Trenere og behandlere som arbeider hos Synergytrening har alle gått gjennom Synergytrening sin interne opplæring som sikrer enhetlig filosofi, tilnærming og gjennomføring av treningsinstruksjonene. Våre medarbeidere er vår beste ressurs. De er dyktige. De har personlig integritet, og de har alle en ambisjon om å levere kvalitet av ypperste klasse.

ULLA BALLING NÆVDAL

Fysioterapeut, personlig trener
Som fysioterapeut, trener og studioleder er det min ambisjon at Synergytrening skal være det beste og mest effektive styrketrenings-tilbudet når en trener med PT og samtidig kunne yte fokusert terapeutisk behandling når det trengs, i en privat og velkommen atmosfære.

JANNICKE HAUG DOKSÆTER

Personlig trener
Hos Synergytrening får jeg arbeide med det jeg vurderer som bransjens beste treningskonsept i forhold til hensynet til effekt, anvendt tid og hensynet til den enkeltes helse – både i studioet og ute på kundens arbeidsplass.

KRISTIN KOJAN

Personlig trener og massasjeterapeut
Som utdannet PT og massør fra USA brenner jeg særlig for TRS Mobilitetstrening - et treningssystem som øker kapasiteten i utførelse av de 8 primære bevegelser. Dette gir gevinster i form av bedre vedlikehold av fysisk funksjon, øket trenings- og idrettspotensiale samt bedre holdning. Jeg leverer også egne livsstilskurs - bare spør.

HILDE VENBAKKEN KNUTSEN

Personlig trener
Som utdannet PT med spesialisering innen Slowburn fra USA, er Synergytrening det studioet som taler til både min overbevisning og mitt hjerte. I tillegg er jeg utdannet akupunktør og legger vekt på en helhetlig tilnærming til trening, prestasjon og helse.

SLAWEK GABRYS

Massasjeterapeut
Som utdannet innen medisinsk massør fra Polen (2009) har jeg en lidenskap for faget og setter min stolthet i at massasjen skal møte den enkeltes behov og avlaste og rehabilitere enten det gjelder muskulær ømhet etter trening eller mer permanente fysiske plager. Jeg har lang norges-erfaring.

IOANNIS ADAMOPOULOS

Fysioterapeut, personlig trener
Som fysioterapeut og trener, med sans for de terapeutiske og helsemessige effekter, får jeg hos Synergytrening anledning til å jobbe spesielt effektivt, med kanskje landets beste apparater og atmosfære tilgjengelig for meg og mine klienter.

Vibeke Andreassen

Personlig trener, (NIH-Master)
Som utdannet innen trening og idretsspsykologi er jeg opptatt av at man trener riktig, og med den rette innstilling, for å oppnå den virkelig gode treningseffekt. Jeg er overbevist om sammenhengen mellom god trening, mestringsfølelse og livsglede - i alle aldre.

Julia Elisabeth Andersson

Fysioterapeut, Personlig trener
Som Personlig Trener tenker og arbeider jeg alltid også med det terapeutiske og forebyggende for øye. Jeg er utdannet fysioterapeut og massasjeterapeut og er opptatt av å gi mine kunder den gode opplevelsen av fysisk mestring og velvære (= god livskvalitet).

Synergytrening ligger sentralt og lett tilgjengelig på Majorstua i Oslo, med parkering langs gaten utenfor. Benytt gjerne kontaktskjema om du ønsker å få en gratis introduksjonstime.

Comments are closed.