Kompetanse

Vi har et allsidig team både innenfor slowburn metodikk og medisinsk behandling

Vårt fagteam

Trenere og behandlere som arbeider hos Synergytrening har alle gått gjennom Synergytrening sin interne opplæring som sikrer enhetlig filosofi, tilnærming og gjennomføring av treningsinstruksjonene. Våre medarbeidere er vår beste ressurs. De er dyktige. De har personlig integritet, og de har alle en ambisjon om å levere kvalitet av ypperste klasse.

TUVA SKOTLAND

Massasjeterapeut
Som trener og utdannet massør, synes jeg kvaliteten og helheten hos Synergytrening utgjør noe helt unikt der vi hele tiden kan ha fokus på hva som er best for den enkelte. Jeg merker hver dag at vi bidrar positivt til våre kunders livskvalitet.

MORTEN SKJØNNHAUG

Naprapat
Gjennom min erfaring som Naprapat siden 1996 vet jeg hvor viktig det er å trene etter avsluttet behandling - ikke minst for å forebygge nye skader. Jeg mener vi samlet har et av markedets beste tilbud på behandling, opptrening og forebyggende trening i tillegg til dønn effektiv styrketrening.

ULLA BALLING NÆVDAL

Fysioterapeut, personlig trener
Som fysioterapeut, trener og studioleder er det min ambisjon at Synergytrening skal være det beste og mest effektive styrketrenings-tilbudet når en trener med PT og samtidig kunne yte fokusert terapeutisk behandling når det trengs, i en privat og velkommen atmosfære.

JANNICKE HAUG DOKSÆTER

Personlig trener
Hos Synergytrening får jeg arbeide med det jeg vurderer som bransjens beste treningskonsept i forhold til hensynet til effekt, anvendt tid og hensynet til den enkeltes helse – både i studioet og ute på kundens arbeidsplass.

SOL MADELEINE BJELLAND

Personlig trener
Som både utdannet personlig trener og sykepleier synes jeg den helhetlige tankegangen og kvaliteten hos Synergytrening utgjør noe helt unikt. Her har vi hele tiden fokus på hva som er det beste for den enkelte. Hard fokusert trening for noen, mer funksjonelle mål for andre.

HILDE VENBAKKEN KNUTSEN

Personlig trener
Som utdannet PT med spesialisering innen Slowburn fra USA, er Synergytrening det studioet som taler til både min overbevisning og mitt hjerte. I tillegg er jeg utdannet akupunktør og legger vekt på en helhetlig tilnærming til trening, prestasjon og helse.

IOANNIS ADAMOPOULOS

Fysioterapeut, personlig trener
Som fysioterapeut og trener, med sans for de terapeutiske og helsemessige effekter, får jeg hos Synergytrening anledning til å jobbe spesielt effektivt, med kanskje landets beste apparater og atmosfære tilgjengelig for meg og mine klienter.

DAGNY HARDARDOTTIR

Fysioterapeut, personlig trener
Som fysioterapeut og trener gir Synergytrening meg en enestående mulighet til å oppnå gode resultater for den enkelte kunde på en helhetlig måte gjennom gode treningsprinsipper og gode fasiliteter, enten det handler om å gjenvinne tapt funksjonalitet eller fokusert og hard styrketrening.

Synergytrening ligger sentralt og lett tilgjengelig på Majorstua i Oslo, med parkering langs gaten utenfor. Benytt gjerne kontaktskjema om du ønsker å få en gratis introduksjonstime.

Comments are closed.