fbpx

Fysioterapi-og massasje

Ofte er det nettopp miksen av behandling og trening som gir de virkelig gode resultatene.”

Vi skal tilby en så treffsikker behandling som overhode mulig. Vi skal finne frem til den behandlingen som løser nettopp din utfordring, som gir fremgang der du ønsker og trenger. Vi er resultatorientert på dine vegne.

Vi vil gjerne fremheve vår trykkbølgebehandling og ultralydsbehandling sammen med dyp massasje og målrettet slowburn trening, som særlig virkningsfullt. Vi har gode resultater med skulderproblematikk (for eksempel frozen shoulder), nakkeproblemer, rygg, knær og muskulære ”knuter”.  

Trykkbølgebehandling viser seg å ha veldokumentert  effekt på en rekke tilstander med mer eller mindre kroniske smerter. Kroniske tilstander, som ikke er blitt bra av annen behandling, viser seg å ha en suksessrate på 80 – 95% av denne behandlingen (kilde: Sjokkbølge.no). Vår erfaring med bruk av trykkbølgebehandling er fantastisk bra, så vi oppfordrer på det sterkeste alle som har kroniske smerter til å se nærmer på dette behandlingsalternativet.

Massasje hos oss er personlig tilpasset med utgangspunkt i massasjetypene idrettsmassasje, triggerpunktbehandling og klassisk massasje. Forteller du vår massør hvordan du har det og hva du ønsker, så får du den massasjen som fungerer best for deg.

Vi sikrer oss alltid  en helhetlig terapeutisk tilnærming og tilpasser hvert forløp med mulig supplerende innsatser..

Video: Om behandlinger

Synergytrening tilbyr fysioterapi og massasje som utføres av svært dyktige fagpersoner.

Synergy massasje og fysioterapi baserer seg på det samme filosofiske og faglige fundament som vår tjeneste innen trening. Det er dine ønsker, mål og behov som står i sentrum. Vi setter gjerne av tid til den ekstra lille praten, og vi tror faktisk det betyr noe med atmosfære og omgivelsene i tillegg til kompetansen. Videoen gir en introduksjon.

SLOWBURN METODEN

Nøkkelprinsipper

PERSONLIG TRENER PÅ JOBBEN

Skreddersydd trening for bedrift

SYNERGYTRENING

Om hvordan det er å trene med PT hos oss.

Comments are closed.