fbpx

Synergytrening

Om hvordan det er å trene med PT hos oss

Synergy er et fristed for trening med personlig trener. Vi har sjelden flere enn to kunder i treningsrommet samtidig, og du får din egen, private garderobe  evt med dusj.

Våre lokaler er intime og private av karakter. Vi har 6 separate garderober, hvorav 3 med egen dusj. Vi har håndkleservice om du ønsker å benytte det. I resepsjonsområdet er det behagelige stoler og dagens avis ligger fremme sammen med annet lesestoff. Kaffe, vann og te til fri benyttelse.

Vi tilbyr alltid en grundig og gratis introduksjonstime. Gjennom en slik introduksjon får du et godt grunnlag for å vurdere om Synergytrening er det riktige for deg. Synergytrening er et gjestfritt studio som ikke krever noe medlemskap.

Når du trener med Synergytrening sine personlige trenere og instruktører, trener du med fagpersoner utdannet innen trening, helse og/eller fysioterapi som også har gått gjennom Synergytrenings eget sertifiseringssystem for Slowburn styrketrening og  Synergytreningsprotokoll. Med Synergy treningsanalyse får vi kunnskap om hva kroppen din tåler og hva du trenger. Din personlige trener legger opp programmet og øvelsene og leder deg gjennom. Det tar ikke lang tid – 30 minutter er nok. Det er ingen pause mellom øvelsene – pulsen holdes oppe. Du blir veiledet til riktig kroppsstilling og riktig teknikk, og du blir motivert til å yte det lille ekstra, på en trygg måte.

Synergytrening er rolig, men likevel høyintensiv.
 Treneren noterer alle øvelsene i din journal. Slik vet instruktøren neste gang eksakt hva du har trent og om det var noen merknader – uavhengig av hvilken instruktør du velger fra gang til gang. To halvtimer er nok. Kroppen trenger tid til restitusjon mellom treningsøktene for å danne sterkere muskelfibre.
 En halvtime i uken gir god effekt. To halvtimer i uken gir deg maksimalt utbytte av treningen.

Ingen høy musikk, ingen rop og støy i svette, fulle saler. Det er deg og treneren. 

Book prøvetime

Vi i Synergytrening vil gjerne møte deg og bruke en liten time på å forstå dine behov og samtidig gi deg en opplevelse av hvordan vi leverer personlig tilpasset trening på en effektiv og trygg møte. Book nå – det koster deg ikke noe.

Video: Om Synergytrening

Synergytrening ble startet i år 2000 med en ambisjon om være et kvalitetsmessig unikt, effektivt og helhetlig treningstilbud i Oslo.

Grunnleggerne brakte slowburn treningskonseptet til byen med en sterk tro på sammenhengen mellom «Mind & Body». Det har siden vært vår ledesnor: Å være et unikt sted for våre kunder – et sted en opplever å få et spesielt godt utbytte av å trene og være. Et sted som gjør livet både bedre og lengre.

SLOWBURN METODEN

Nøkkelprinsipper

PERSONLIG TRENER PÅ JOBBEN

Skreddersydd trening for bedrift

FYSIOTERAPI- OG MASSASJE

Vårt behandlingstilbud

Comments are closed.