fbpx

Personlig trener på jobben

Skreddersydd trening for bedrift

Synergytrening på jobb skiller seg fra andre treningstilbud ved å være personlig tilpasset den enkelte. Det gir særlig uttelling for mennesker som jobber mye, og hvor fritid og jobb går over i hverandre. Tid blir en knapphetsfaktor, trening står i fare for å bli nedprioritert. Trening på jobben er en god helseforsikring for de ansatte, som også sørger for at treningen faktisk blir gjennomført.

Synergytrening på jobb gir deg den samme unike, personlige treningsopplvelsen som du ellers må bruke tid på å oppsøke og reise til et studio for å få. Alt du behover er å sette av en halvtime, der du er – på jobben!

Start med å avtale en prøveperiode. Vi kommer gjerne til dere og leverer trening for en kort prøveperiode. På den måten får dere testet Synergytrening. Etter prøveperioden avtaler vi et opplegg for en nærmere tidsperiode.

Vi har meget enkle krav til fasiliteter. Det som kreves er tilgang til et rom uten vesentlig støy, på ca 15 m2 og at medarbeiderne har tilgang til å skifte tøy. Resten ordner vi.

Video om vårt bedriftstilbud

En viktig ledesnor for oss i Synergytrening: Å være et unikt sted for våre kunder – et sted en opplever å få spesielt godt utbytte av å trene og være. Kanskje din bedrift har samme ambisjon for sine ansatte. Et slikt tilbud på arbeidsplassen oppleves som unikt. Det gjør det lettere å gjennomføre lange arbeidsdager, virker skadeforebyggende og fungerer svært tidseffektivt. Synergytrening sitt bedriftstilbud er et eksklusivt og lønnsomt helsetiltak.

SLOWBURN METODEN

Nøkkelprinsipper

FYSIOTERAPI- OG MASSASJE

Vårt behandlingstilbud

SYNERGYTRENING

Om hvordan det er å trene med PT hos oss.

Comments are closed.