fbpx

Slowburn metoden

Slowburn styrketrening – en spesielt effektiv treningsform. Tiden til å trene med en personlig trener er begrenset, og med Slowburn oppnår du særlig høy effekt i forhold til tiden du bruker. Studier har vist at Slowburn kan bygge muskelstyrke opptil dobbelt så raskt som vanlig styrketrening.  30 minutter til en økt er nok . Vi lover godt resultat.

Mens tradisjonell styrketrening innebærer raske bevegelser, mange repetisjoner og flere serier, utføres Slowburn med kontrollerte, langsomme, presise og repeterende bevegelser kombinert med høy belastning. Din kropp tåler veldig hard trening så lenge du trener riktig.

Med Synergytrening får du også trent kjernemuskulaturen – de mange små musklene som utgjør kroppens automatiserte og finmotoriske stabiliseringsmekanisme. Trening av kjernemuskulatur kalles gjerne core-trening. Core-trening handler om å trene de musklene vi alltid trenger og som vi er helt avhengige av for å ha en velfungerende kropp.

Video: Om slowburn

Slowburn har dokumentert resultater siden treningsformen ble utviklet av Ken Hutchins for over førti år siden. Metoden er også dokumentert gunstig for mennesker med skader og svakheter som for eksempel benskjørhet. Med Synergytrening kan du være trygg på at hver eneste bevegelse, hver eneste øvelse og fysiske utfordring er utviklet og godkjent av høyt kvalifiserte fysioterapeuter.

 

PERSONLIG TRENER PÅ JOBBEN

Skreddersydd trening for bedrift

FYSIOTERAPI- OG MASSASJE

Vårt behandlingstilbud

SYNERGYTRENING

Om hvordan det er å trene med PT hos oss.

Comments are closed.